Hvit Tv-benk

Skal det være en tv benk i hvit høyglans eller et hvitt tv bord i andre farger og materialer, du finner det hos Møbel24.no
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Hvit TV-benk

En hvit-tv-benk er utrolig populær og flott. Den passer perfekt inn i den nordiske innredningen, uansett og det er en tv-benk i hvit høyglans eller malt eik. Den hvite tv-benken gir lys og får rommet itl å synes større. Vi har et bredt utvalg av forskjellige hvite tv-benker, hvor du sikkert vil finne et design, du liker og som passer godt inn i innredningen din. En hvit tv-benk er praktisk å sette tv´en din på¨og til oppbevaring av maskiner så som DVD-spiller, spillekonsoll, homebox og lignende. Med en hvit tv-benk, har du også mulighet for å gjemme bort stygge ledninger og forlenge elektronikkens levetid.

Møbel24.no service med Tv-benken

Uansett om du velger en tv-benk i hvit høyglans eller en av våre andre tv-benker, så leverer vi raskt på døren. Det betyr, at du ikke skal vente lenge på den nye tv-benken din. Vi koordinerer alltid med det, nårr vi kan levere. Vi kan levere innenfor 10 hverdager. Ønsker du mer info om sortimentet vårt eller leveringsservicen, kontakt gjerne vår kundeservice. De er klare for å hjelpe deg med svar på spørsmålene dine.