Hagemøbler

Forvandle uterommet ditt med våre elegante og komfortable hagemøbler. Vårt utvalg inkluderer alt fra spisegrupper til lounge stoler og er tilgjengelig i ulike farger, stiler og materialer for enhver smak og lommebok. Alle våre møbler er slitesterke og bygget for å tåle elementene, slik at de kan vare i mange år. Kjøp nå og skap din egen personlige oase på terrassen, balkongen eller i hagen

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Hagemøbler på mobel24.no

Når våren og sommeren endelig kommer, er det herlig å tilbringe tid utendørs i hagen eller på balkongen. Slapp av i en myk hagestol og nyt solen, eller drikk en kopp kaffe ved et lite hagebord. Hvis du har en større hage, kan du også spille ball eller kanskje dyrke din egen grønnsakshage. Og selvfølgelig er det ingenting bedre enn å ta frem grillen og lage deilig mat til familie og venner på en varm sommerkveld. Med riktig hagemøbel kan du virkelig skape en hyggelig og avslappet atmosfære i hagen eller på balkongen, der du kan nyte livet og slappe av. Utforsk vårt utvalg av hagemøbler og finn det perfekte møbelet for å skape din egen utendørs oase. 
 

Stort utvalg av hagemøbler

Vi har et bredt utvalg av hagemøbler som inkluderer alt fra myke hagestoler og koselige hagebord til store loungesett og utendørs spisesett, slik at du kan finne akkurat det som passer til din stil og behov. Vi tilbyr også et bredt utvalg av materialer, inkludert teak, aluminium og flettet, slik at du kan finne det som passer best til din smak og budsjett. Våre hagemøbler er både holdbare og stilfulle, og vil garantert gi deg glede i mange år fremover. Utforsk vårt utvalg og finn de perfekte hagemøblene til din utendørs oase! 
 

Den rette størrelsen

Når du skal kjøpe hagemøbler, er størrelsen en viktig faktor å vurdere. Her er noen ting å tenke på:

• Størrelsen på ditt utendørs område: Vurder størrelsen på ditt utendørs område og tenk på hvor mye plass du har til dine møbler. Hvis du har en balkong eller liten terrasse, passer mindre møbler som café- og balkongmøbler best. Disse møblene er spesielt utviklet for mindre rom og inkluderer ofte stoler og et bord som kan foldes sammen.

Hvis du har mer plass til rådighet, kan du velge større møbler eller legge til flere stykker som en loungesett eller hagesett. Tenk nøye over hvor i hagen du vil spise, og hvor du ønsker å slappe av. Kanskje har du til og med plass til en hengekøye eller en hengesofa.

• Antall personer: Vurder hvor mange personer som vanligvis vil bruke dine hagemøbler. Hvis du har en stor familie eller ofte har gjester på besøk, kan det være en god idé å velge et større spisebord eller et loungesett som kan romme flere personer.

• Funksjoner og formål: Tenk på hva formålet med dine hagemøbler vil være. Hvis du planlegger å bruke det til spising, må du sørge for at spisebordet er stort nok til å romme tallerkener, bestikk og drikkevarer. Hvis du planlegger å bruke det til avslapning, bør du velge behagelige stoler eller sofaer. Vil du nyte solen? Da er det nok med en solseng og eventuelt en parasoll.
 

Plassering av hagemøbler

Når det gjelder plassering, bør du vurdere følgende:

• Sollys og skygge: Tenk på hvor i hagen eller utendørsområdet du planlegger å plassere møblene. Vurder områdets eksponering for sollys og skygge. Hvis området er solrikt, kan det være lurt å velge møbler med parasoller eller en pergola for å gi skygge. Hvis området er mer skyggefullt, kan du velge mer åpne møbler for å skape mer lys og luft.

• Utsikt og omgivelser: Tenk på utsikten og omgivelsene rundt det området hvor du planlegger å plassere møblene. Hvis du har en vakker utsikt, kan du velge å plassere møblene slik at det er lett å se og nyte utsikten. Hvis det er et vakkert tre eller busk, kan du velge å plassere møblene i nærheten av treet eller busken og skape en naturlig oase.

• Støy og aktiviteter: Vurder også støynivået og aktivitetene i området hvor du planlegger å plassere møblene. Hvis det er en travel vei eller støyende naboer, kan du velge å plassere møblene borte fra støykilden. Hvis du planlegger å bruke møblene til utendørs aktiviteter som grill eller lek med barna, bør du plassere dem i nærheten av det området hvor aktivitetene foregår.


Teak hagemøbler

Teak er et populært valg for hagemøbler på grunn av sin naturlige skjønnhet, holdbarhet og motstandsdyktighet mot råte og skadedyr. Teak er en av de mest holdbare og langvarige typer treverk for utendørs møbler. Det kan motstå harde værforhold som regn, snø og ekstreme temperaturer uten å vri eller sprekke. Teak inneholder naturlige oljer som gjør det motstandsdyktig mot råte, insekter og soppvekst. Dette betyr at teakmøbler er mindre utsatt for råte, mugg eller insektsskader enn andre typer treverk.

Teakmøbler krever minimalt med vedlikehold for å opprettholde det beste utseendet. Det kan stå ute hele året uten behov for dekke eller beskyttende belegg. Over tid vil den naturlige fargen på teaktre falme til en sølvgrå patina. Noen foretrekker denne aldringsprosessen, mens andre foretrekker å opprettholde den opprinnelige honningbrune fargen ved å påføre en teakolje eller sealer.

Teakmøbler kan være dyrere enn andre typer utemøbler på grunn av holdbarheten og høykvalitetsmaterialene. Men å investere i teakmøbler kan være et klokt valg for de som leter etter en langvarig og lavvedlikeholds løsning for utemøbler.


Hagemøbler i polyrattan

Polyrattan hagemøbler har blitt stadig mer populære de siste årene på grunn av deres holdbarhet og stilige utseende. Polyrattan er et syntetisk materiale som er designet for å etterligne utseendet av naturlig rattan, men med den fordelen at det er mer holdbart og værbestandig. Polyrattan hagemøbler er ofte laget av en aluminiumsramme som er dekket av polyrattan-fletting, og kan ha puter som er polstret med vannavvisende stoff.

Fordelene med polyrattan hagemøbler er mange. For det første er de lette og enkle å flytte rundt, noe som gjør det enkelt å sette opp ulike oppstillinger i hagen din. Polyrattan er også værbestandig og tåler solens UV-stråler, noe som gjør det ideelt for utendørs bruk. Det krever minimalt med vedlikehold, og kan enkelt rengjøres med såpevann og en myk børste.
 

Hagemøbler i rattan

Rattan hagemøbler er laget av flettede rattan tråder som er bundet sammen på en sterk og holdbar måte. De har ofte et luftig og lett utseende som passer godt til utendørsområder.

En av fordelene med rattan hagemøbler er at de egner seg godt både for innendørs og utendørs bruk. Rattan er et materiale som kan tåle fuktighet og sollys, og egner seg derfor godt til bruk i hagen. Rattan hagemøbler er også enkle å vedlikeholde og kan normalt bare rengjøres med en fuktig klut. Polyrattan er ofte mer holdbart enn ekte rattan, men det kan mangle noen av de naturlige skjønnhets- og miljømessige fordelene.
 

Hagemøbler i plast

Hagemøbler i plast er et populært valg for utendørs bruk på grunn av deres holdbarhet og enkle vedlikehold. Plast er et allsidig materiale som tåler vær og vind, samtidig som det er lett å rengjøre. De er også lette og enkle å flytte rundt etter behov.

En annen fordel med plast hagemøbler er at de finnes i mange forskjellige farger og design, slik at det er enkelt å finne noe som passer din personlige stil og behov. Plast hagemøbler er ofte også mer prisvennlige enn andre materialer som for eksempel tre og metall. Det er viktig å merke seg at selv om plast hagemøbler er holdbare og enkle å vedlikeholde, kan de miste farge og bli sprø over tid, spesielt hvis de utsettes for intens sollys og ekstreme temperaturer.

Alt i alt er plast hagemøbler en god løsning for utendørsområder som krever en lett og praktisk type møbel. Med riktig pleie og vedlikehold kan de gi mange års glede og funksjonalitet.
 

Hagemøbler i bambus

Bambus hagemøbler har blitt et populært valg for mange som ønsker et mer bærekraftig og miljøvennlig alternativ for utendørsområdene sine. Bambus er en raskt voksende og fornybar ressurs som kan høstes uten å skade miljøet.

Bambus hagemøbler har en naturlig og varm utstråling og passer godt inn i mange forskjellige hage- og terrasseinnredninger. Bambusmøbler er lette, men også robuste og holdbare. De er også enkle å rengjøre og krever minimalt med vedlikehold.

Bambus er motstandsdyktig mot sollys og fuktighet, men for å forlenge levetiden til bambus hagemøbler er det viktig å beskytte dem mot ekstreme værforhold. Det kan være en god idé å oppbevare møblene innendørs i perioder med hard vinter eller mye regn.
 

Populære hagemøbler

Når du ønsker å slappe av og nyte det fine været utendørs, er hengestoler, hengesofaer og hengekøyer populære valg av møbler.

Hengekøyer består vanligvis av et stykke stoff eller nett som er festet til to punkter ved hjelp av tau eller kjettinger. De kan variere i størrelse og passer både for én person eller flere personer. Hengekøyer kan henges mellom trær, på en veranda eller på en stativ.

Hengestoler er en type stol som henger i luften og normalt er festet til et enkelt opphengspunkt. De kan ha forskjellige former og størrelser, men er alle designet for å gi en behagelig sitteopplevelse. Hengestoler kan også henges mellom trær eller på en stativ.

Hengesofaer er en større type hengende møbel som er designet for å romme flere personer. De kan ha en mer tradisjonell sofaform, men er fortsatt festet til et opphengspunkt for å gi den hengende effekten. Hengesofaer er ideelle for å slappe av og nyte solen sammen med venner eller familie.

Hagebenker er benker som er designet for å bli plassert utendørs. Flere og flere mennesker setter pris på en hagebenk, både som sitteplass og som dekorasjon. Det kan være en vakker tilføyelse til ditt utendørsområde.
 

Bålpanne til hagen

En bålpanne kan være en unik og koselig tillegg til utemøblene dine. Det kan gi en varm og innbydende atmosfære til hagen eller terrassen, og kan også fungere som et samlingspunkt for familie og venner.

I tillegg til å være en funksjonell del av hagen, kan bålpannen også være en dekorativ funksjon med et vakkert og kreativt design. Det er imidlertid viktig å ta hensyn til sikkerheten og følge lokale regler og retningslinjer for bål utendørs når du bruker bålpannen som en del av utemøblene dine.
 

Oppbevaring av hagemøbler

Riktig oppbevaring av hagemøblene kan forlenge levetiden og sikre at de er i god stand når du vil bruke dem igjen. Her er noen tips for å oppbevare hagemøblene på best mulig måte:

• Rengjør møblene grundig før oppbevaring: Fjern all skitt, støv og flekker fra møblene og sørg for at de er helt tørre før de legges bort. Dette forhindrer mugg eller sopp fra å danne seg på møblene mens de er lagret.

• Oppbevar møblene innendørs: Oppbevar møblene innendørs hvis mulig, for eksempel i et skur. Dette beskytter dem mot regn, snø og solskader.

• Dekk til møblene: Hvis det ikke er mulig å oppbevare møblene innendørs, kan du dekke dem til med en vanntett overtrekk til hagemøbler. Dette vil beskytte dem mot elementene.

• Hvis møblene har puter, må du oppbevare dem separat. Dette forhindrer mugg eller meldugg i å danne seg på dem mens de er lagret. 
 

Putekasser

En putekasse er en praktisk og stilig måte å oppbevare puter og hynteputer på. En putekasse holder putene dine tørre og beskyttet mot vær og vind, slik at du kan ha glede av dem i mange år fremover. Putekasser er tilgjengelige i forskjellige størrelser og materialer, slik at du kan finne en som passer til din terrasse eller hage.
 

Solavskjerming

Solavskjerming er en viktig del av å skape en behagelig utendørsopplevelse. Parasoller og paviljonger er to populære alternativer for å skape skygge og beskyttelse mot solen. En parasoll er en bærbar løsning som er enkel å sette opp og ta ned etter behov. Paviljonger er større og mer permanente og kan gi mer beskyttelse mot både sol og vind. Begge alternativene kommer i ulike størrelser og design, slik at du kan finne en som passer til din stil og dine behov. Med god solavskjerming kan du nyte utendørsområdene dine komfortabelt, uansett vær.
 

Kvalitet til gode priser

Pris og budsjett er viktige faktorer å vurdere når du skal kjøpe hagemøbler til uterommet ditt. Hos vår nettbutikk har vi et stort utvalg av hagemøbler til ulike priser og budsjetter.

Vi tilbyr alt fra rimelige hagestoler og bord til mer luksuriøse loungesett og utendørs sofaer. Uansett hva budsjettet ditt er, vil du kunne finne noe som passer din stil og behov.

Når du planlegger å kjøpe hagemøbler, er det viktig å tenke på hvordan du vil bruke ditt uterom. Hvis du planlegger å underholde gjester og familie, kan det være lurt å investere i et større og mer komfortabelt sett med hagemøbler. Hvis du primært vil bruke ditt uterom til å slappe av og nyte naturen, kan en mindre og mer budsjettvennlig løsning kanskje være passende.

Uansett hva du velger, er vår nettbutikk klar til å hjelpe deg med å finne det perfekte settet av hagemøbler til ditt budsjett og behov.
 

Bestill hagemøbler på nettet

Å bestille hagemøbler på nett har blitt stadig mer populært de siste årene. Det er enkelt, praktisk og gir deg muligheten til å handle når som helst på dagen. Ved å bestille hagemøbler på nett fra vår nettbutikk kan du finne et stort utvalg av møbler til enhver stil og ethvert budsjett.

Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg av hagemøbler fra noen av de beste produsentene på markedet. Vi har alt fra sofa grupper og spisestoler til solsenger og parasoller, slik at du kan skape det perfekte utendørsområdet for avslapning og underholdning.

Å bestille hagemøbler på nett fra oss er enkelt og oversiktlig. Du kan enkelt finne det du leter etter ved å bruke vår søkefunksjon eller ved å bla gjennom våre kategorier. Når du har valgt dine ønskede møbler, kan du enkelt gjennomføre din bestilling og få møblene levert til døren din.

Så hvorfor ikke ta det første skrittet mot å skape din drømme-hage ved å bestille dine hagemøbler på nett hos oss? Vi er her for å hjelpe deg med å finne de perfekte møblene til ditt utendørsområde, slik at du kan nyte den norske sommeren i stil og komfort.