Køyeseng

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Køyesenger og loftsenger

En god måte å spare plass og kombinere flere av de praktiske møblene i barne- og ungdomsrommet, er å investere i en høyseng eller en etasjeseng. Vi i Møbel24 har et svært godt utvalg av etasje- og høysenger, som kombinerer flere praktiske funksjoner og gir plass til mye mer.

Kombiseng med skrivebord og gjesteseng

Fra Thuka, som er en del av det samme firma som leverer Flexa-sengen, har vi senger som virkelig rommer en masse praktiske finesser. I tillegg til å være en romslig seng av god kvalitet, har den skrivebord, bokhylle, oppbevaringsrom , sitteplass og ikke minst en lettvint gjesteseng. Sitteplassen kan nemlig trekkes ut og bli seng, der putene fungerer som madrass, og under putene gjemmer det seg et romslig oppbevaringsrom til for eksempel gjestens sengetøy. Skrivebordet er ergonomisk med en liten bue i fronten, som gir en bedre sittestilling når man jobber ved pc-en, og bak skrivebordet er det en praktisk bokhylle til for eksempel ordbøker og annet det er praktisk å ha for hånden.

Kombiseng med kommode, reol og skjult skrivebord

Denne sengen er også praktisk til små rom, der skrivebordet ikke blir brukt hele tiden. Det kan nemlig skyves inn under sengen, så det ser ut som en reol med tre hyller, og trekkes enkelt frem når det skal brukes. I tillegg er det en smart kommode med to skuffer og et dobbeltskap som har plass til mye, både bøker og leker. Selv om sengen skjuler både kommoden, hyllen og skrivebordet, er det godt med plass til overs for ytterligere oppbevaring eller - kanskje - en liten hemmelig hule.

Kombiseng med skuffer og oppbevaring

Når man kjøper hus handler det om beliggenhet, men når man innreder barnerommet bør det overordnede nøkkelordet være oppbevaring. Med en seng fra merket Marianne er det rikelig plass til masse leker, både i 2 skuffer, og 6 oppbevaringsrom. Skuffene kan også deles opp med en smart skuffedeler, som deler skuffen i 4 oversiktlige rom. Denne romdeleren må kjøpes separat. I oppbevaringsrommene passer de klassiske oppbevaringskurvene, som også passer inn i en hver romdeler, og vi har hos Møbel24 tilhørende oppbevaringskurver i mange flotte farger som setter farge på innredningen.