Hvit sofabord

Se vårt store utvalg av flotte hvite sofabord i mange forskjellige stilarter og designs her. Trygg og enkel netthandel med service i topp.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Hvit sofabord

Er du på jakt etter et flott hvitt sofabord til boligen din, så har vi hos Møbel24.no et stort utvalg til deg. Hvit innredning er veldig populær i de skandinaviske landene, fordi de skaper lys. Fordi vi i Norden mangler lys i vinterhalvåret er det ikke noen overraskelse at vi vekter å møblere hjemmet vårt i lyse farger. I sortimentet vårt finner du masse hvite og lyse møbler. Her finner du helt sikkert et hvit sofabord du liker. Vi har hvit lakkert, høyglans og flotte bord i hvit/tre kombinasjon. La deg inspirere av våre store utvalg av møbler, når du skal finne nytt til hjemmet ditt.

Hvit innredning

Når du velger å innrede hjemmet ditt med hvit møbler, så får du muligheten for å endre uttrykket i hjemmet med farger og tilbehør, så ofte du bare orker. Hvit passer nemlig til at og er derfor utrolig lett å innrede med. Velg et hvitt sofabord, hvis du gjerne vil tilføje lys til boligen din. Når du  kjøper møbler hos oss, er du garantert gode, holdbare møbler. Vi vet at et sofabord skal tåle mye. Med våre bord er du sikret mot misfargninger hvis du skulle søle med kaffen. Vi vl nemlig at bordet ditt, skal tåle å bli brukt hver dag.