Hvit hylle

Vi har rimelige hvite hyller, og hyller i hvit høyglans i vårt sortiment, samt mange andre farger og materialer, bestill nå og få levert på døren
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Hvit reol

Når du velger en hvit reol, stol eller andre møbler, så synes rommet ditt fote større. Især hvis f.eks. en hvit reol plasseres foran en hvit vegg. På den måten faller det lettere sammen med veggen og tar ikke plass i rommet på samme måte, som en farget reol. Uansett om du bor i leilighet eller i en stor villa, så passer hvit inn i alle innredninger. Den gir lys, hvilket er noe de fleste nordmennene setter stor pris på - Spesielt i de mørke vintermånedene.

Hvit innredning

Møbel24.no har et bredt utvalg av hvite møbler, så hvis du leter etter en hvit reol, så finner du den sikkert i sortimentet vårt. Disse er som alle våre andre møbler, valgt på grunn av den høye kvaliteten. Det betyr at du med god behandling, kan ha pene møbler i mange år. Når du velger å innrede boligen din med hvite møbler, så får du masse mulighet for å re-dekorere når du har lyst. Fargen passer med alle andre farger, så du har mulighet for ofte å skifte uttrykk i hjemmet ditt. Kanskje du liker naturlig grønn, brun og hvit idag, men blir glad for en maritim blå neste sommer? Du har muligheten, hvis du fra starten har valgt hvite møbler.