Retro spisebord

Her finner du flotte retro spisebord i forskjellige størrelser. Når du kjøper møbler hoss oss får du alltid super service og rask leverin!
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Retro spisebord

Her på enttbutikken finenr du ditt nye retro spisebord. Retro møbler er utrolig populære og passer perfekt inn i tidens innredningstendenser. Et retro spisebord er perfekt til deg, som gjerne vil mixe tidlgiere innredningsidéer med moderne, holdbare materialer. Du kan velge å kombinere bordet med retro stoler, som gir et harmonisk uttrykk. Du kan også velge å matche bordet med nydesignede, moderne stoler - Dette gir et moderne fusionsinntrykk i boligen din. Selvfølgelig kan du også med suksess innrede med både retro og nye stoler, hvilket også er veldig populært. Med et retro bord er det mange innredningsmuligheter. Det er kun fantasien som setter grensen.

Retro bord og god service hos Møbel24.no

Vi har fler typer retro bord i sortimentet vårt. Her finner du et retro spisebord i den størrelsen, former og i det meterialet du ønsker. Prisene våre er lave, fordi vi sparer på driftskostnadene til butikksleie og salgspersonell. Når du handler hos oss, er du sikker på å få service ut over det vanlige. Vi sørger alltid for at varene blir fraktet trygt hjem til det, uansett hvor mye du kjøper.