Halvhøy seng

Med en halvhøy seng får du en god soveplass og en ekstra plass til gjester i barnerommet. Hos oss finner du et stort utvalg av halvhøye senger.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Halvhøy seng

Leter du etter en smart seng til barnerommet? Da kanskje du bør se nærmere på de praktiske halvhøye sengene i det store utvalget av gode og billige senger til barnerommet. Med en halvhøy seng får barnet ikke bare et sted og sove, men også smart plass under selve sengen. Det kan fx brukes til oppbevaring av klær, eller de lekesakene som vanligvis bare ligger og roter, slik som det også kan fungere som koselige krok å leke og kose seg i. Samtidig får barnet fornemmelsen av å være hevet over det hele, når han eller hun sover. Derfor er det flere fordeler ved å kjøpe en av våre halvhøye senger i stedet for en vanlig barneseng.

Ekstra plass i barnerommet

Hvis du er en av de, som gjerne vil utnytte plassen i barnerommet best mulig, er den halvhøye sengen med garanti det du søker. Uansett om du har et lite barnerom, bor i leilighet eller bare ønsker et mer ryddig barnerom, er en halvhøy seng et godt valg. Her får man nemlig både en god seng til barnet, ekstra oppbevaringsplass, som kan brukes til nettopp det man ønsker seg. Slik får man med sengen ennda en praktisk funksjon, som kan hjelpe med å utnytte plassen i barnerommet lidt bedre. Desuten er det mulighet for å gjøre plassen under sengen til en unik lekekrok, som man ikke ser i andre soverom. Man kan vurdere en halvhøy seng, hvis det likevell er tid ti lå finne en ny seng til barnerommet.

Tilbud på halvhøye barnesenger

Leter du etter en seng på tiblud, så du får mer seng for pengene? Da er utvalget vårt det rette stedet å starte. Hos oss finner du nemlig halvhøye senger til spottpriser, så du kan gjøre et kupp når det er tid til å kjøpe en ny seng til barnerommet. Du får ikke bare en seng med praktiske funksjoner, men du kan også være sikker på at du får mest mulig for pengene dine. Kvaliteten behøver du ikek være bekymret for, selvom sengene våre fås til veldig rimelige priser, fordi vi kvalitetssjekker alltid alle våre produkter, før vi tar dem inn i sortimentet vårt. Derfor kan du være helt trygg ved å kjøpe en halvhøy seng på tilbud hos oss. Som en del av det å handle hos oss, får du rask levering på døren, så du får den nye sengen din raskest mulig. Du er desuten alltid velkommen til å kontakte vårt kompetente personell på kundeservice tlf. 31015888.