Baderomsmøbler 100 - 150 cm

Flotte baderomsmøbler i 100 cm hos Møbel24.no. Her finner du flotte og praktiske baderomsmøbler i høy kvalitet!
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Baderomsmøbler 100 cm

Har du et stort baderom, hvor det er plass til større møbler? Eller synes du bare, at et stort og lekkert bademiljø er veien til et godt baderom? Da er baderomsmøblerne våre i 100cm det rette valget for deg. Vi har nemlig et stort utvalg av flotte baderomsmøbler, som er 100cm i bredden. Disse baderomsinnredninger er derfor det opplakte valget for deg, som har et stort baderom å fylle ut, eller deg som mener, at bad oppsett skal være det sentrale møblet i baderommet. Med en av våre store baderomsinnredninger får du masse oppbevaring i form av skuffer, samtidig med at du også har en bred vask og bordplate, hvor det er god plass til å utføre personlig hygiejne, som å legge make-up, barbere seg eller bare pusse tennene. Har du god plass i soverommet, er utvalget vårt av baderomsmøbler i størrelsen 10 cm det rette stedet for deg å se etter et nytt møblement.

Innredning til hvert et baderom

Baderommet er et rom, som har en stor betydning for mang. Ikke bare er det stedet, hvor man utfører sin personlige hygiejne og bruker mye tid, men det er også stedet, hvor man har tid med seg selv. Derfor er det også viktig, at baderommet er godt innredet, så det er behagelig å oppholde seg i. Hos oss finner du baderomsmøbler, som sikrer en lekker og innredningsmessig behagelig opplevelse, hver gang du er på baderommet. Ikke bare er badmøblerne våre i størrlesen 100 cm praktiske og rommelige med hensyn til oppbevaringsplass, men de er også framstilt med fokus på design, så de er også flotte og gjør noe godt for innredningen i baderommet ditt. Når du kjøper et av baderomsmøblerne våre, får du ikke bare mange praktiske fordeler, men også estetiske kvalitet. Så uansett om du skal møblere et nytt baderom fra bunnen fx i forbinnelse med en tilbygning, eller om det er på tide å oppdatere møblementet i det gamle, er baderomsmøblerne våre i størrelsen 100 cm et godt valg.

Billige baderomsmøbler 100 cm i god kvalitet

Hvorfor betale for mye hvis det ikke er nødvendig? Hos Møbel24.no har vi en idé om, at alle skal ha råd til å leve i et vellinnredet hjem, hvilket avspeiler seg i våre lave priser. Hos oss finner du flotte baderomsmøbler 100 cm til spottpriser. Du behøver ikke bekymre deg deg om, hvorvidt den lave prisen sladrer om et produkt av dårlig kvalitet. Vi har nemlig et stort fokus på, at alle våre produkter og møbler blir ettersjekket med hensyn til kvalitet, før de ender i nettbutikken vår. Derfor kan du rolig handle det nye bad oppsett i 100 cm hos oss og være sikret god innredning i baderommet.