Alle konsollbord

Konsollbord til entreen. Hos Møbel24.no har vi et stort utvalg av praktiske og flotte konsollbord til entreen.

{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Alle konsolbord

MAngelr du et konsollbord til entréen? Da er et konsollbord svaret for deg. Med et konsollbord får du ekstra plass til entreen til nettopp det du mangler. Et slikt bord kan være greit for deg, som ønsker å ha tingene dine nære hele tiden, fordi det er et opplakt sted å legge nøklene sine og lignende. Et konsollbord kan desuten brukes som et sminkebord, hvis du vil legge make uppen din før du går ut døren. Med et slikt bord velger du helt selv hva du vil bruke det til og på den måten kan det møte alle dine behov. Hvis du har esktra plass i entreen og kunne tenke deg et konsollbord er utvalger vårt det opplakte stedet å starte.

Alle slags bord

Leter du etter et smalt konsollbord i entréen? Da er utvalget vårt av nettopp denne typen bord det helt rette stedet for deg. Vi har samlet et stort og allsidig utvalg av flotte bord, som passer perfekt til entreen. Uansett om du ønsker et bord i tre, et antikt hvitt konsollbord, eller noe helt tredje, finner du det hos oss. Vi har desuten konsollbord med innbygde skuffer. Dette kan være bra for deg, som ønsker lidt ekstra oppbevaringsplass i entréen. Uansett hvilket bord, du leter etter, tørr vi love deg, at du finner det opplakte valget til deg og ditt behov i utvalget vårt.

Få fordeler med et konsolbord fra Møbel24.no

Hos oss finner du som sakt akkurat det konsollbordet, du mangler i entréen din. Og du får samtidig en rekke store fordeler, når du velger å handle hos oss. Først og framst ses det på prisen,som er veldig rimelig på produktene våre. Det skyldes at vi er en nettbutikk, uten dyre utgifter til showroom, salgspersonell osv, og derfor kan vi tilby en god kvalitet, til veldig rimelige priser sammenlignet med en fysisk butikk. Likevell forsøker vi fortatt å levere den servicen, som du ville oppleve hvis du gjikk ut og kjøpte konsollbordet ditt i en fysisk butikk. Derfor tilbyr vi alltid rask levering rett på døren, så du kan få det nye konsollbordet ditt raskest mulig. Samtidig er vi alltid klare ved telefonene eller på epost til å besvare de spørsmålene du evt. måtte sitte med i forbinnelse med kjøpet av et nytt konsollbord.