Alle skoskap

Hvor gjør du av de skoene du ikke bruker? Et flott og funksjonelt skoskap kan være løsningen, hvis det er rot i entreen.

{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Hold styr på fottøyet med et stilig skoskap, så har du skoene på et sted og skjuler dem når du ikke bruker dem.

Skostativer

Er entreen din fylt med sko, som ligger å roter? Hvis man ikke har et skostativ til oppbevaring av sko, kan det raskt bli et problem. De fleste menneskene har enmli mer end et par sko, og derfor kan det lett ta for mye plass, hvis alle sammen står på gulvet. Samtidig er det bortkastet plass og rot, hvis man har sandaler stående framme om vinteren, når man likevell ikke bruker dem. Sist men ikke minst gjør orden i skoene og støvlene det langt lettere å finne nettopp de man skal bruke. Har du problemer med rot i entreen eller ønsker du bare å få orden i skoene og støvlene dine, kan du derfor se nærmere på våre store og allsidige utvalg av skoskap.

Få plass til skoene

Med et skostativ har du et sted å gjøre av løpeskoene, vinterstøvlene, sandalene, gummistøvlene og alle de andre skoene du sikekrt har stående hjemme. Og når du kjøper et skap til skooppbevaring, får du ikke bare mindre rot i entreen, men også et flott møbel, som med garanti vil pynte i entreen. Hos Møbel24.no finner du et stort utvalg av flotte og forskjellige skostativer, så du kan få plass til alle skoene dine. Uansett om du foretrekker et klassisk skoskap i tre, eller leter etter noe mer moderne, som et skoskap i hvit høyglans, finner du det i sortimentet vårt. Derfor kan du se nærmere på de mange gode valgene i det store utvalget vårt, hvis du ikke du allerede har et sted å oppbevare skoene dine.

Skostativer og –skap hos oss

Hos Møbel24.no finner ud både praktiske og flotte møbler til entreen, blant annet alt innen for skoskap og stativer. Vi sørger alltid for å ha et allsidig utvalg mht. både utseende, størrelse og pris, fordi vi ønsker å treffe et så bredt publikum som mulig. Derfor finner du garantert den helt rette løsningen innen for skooppbevaring hos oss. Vi tilbyr alltid rask levering rett på døren, så du får det nye skoskapet ditt raskest og enklest mulig. Når du velger oss, får du samtidig rask levering, fordi vi har de fleste møblene våre stående på vårt eget lager. Derfor bør du starte jakten hos oss, når du skal finne et nyt skap til skoene dine. Har du spørsmål til produktene våre, sitter våre kompetente personell klare ved telefonene for å guide dig.

Flotte og funksjonelle

Vi har et stort utvalg som viser at skoskap godt kan være både flotte å se på og funksjonelle. Vi har modeller i både klassisk og moderne stil, i mange farger og både i plast, metall og tre. Det smarte ved skoskapene er, at skuffen til skoene vipper ut, og klapper inn, så skoene blir oppbevart på høykant, d.v.s. at skapet ikke er nødt til å være spesielt dypt, og dermed ikke tar stor plass. Derfor er et skoskap spesielt praktisk i hjem med lite plass, for eksempel små leiligheter der plassen skal utnyttes maksimalt.

 

Vi har dessuten skoskap med skuffer til oppbevaring av alle de andre småtingene man alltid legger fra seg når man kommer hjem, og som man skal ha med seg når man går ut igjen. Med et skoskap med skuffer har du praktisk oppbevaring av de tingene som ellers har lett for å bli liggende og flyte – og du må aldri mer lete etter nøklene dine.

Høyt skoskap

Er dere en stor familie – eller elsker du bare sko, så har vi naturligvis også det perfekte skoskapet for deg, et høyt skoskap. Du kan velge mellom 2-delt eller 4-delt, så da burde det være rikelig med plass til alle skoene du har.