Alle skoskap

Hvor gjør du av de skoene du ikke bruker? Et flott og funksjonelt skoskap kan være løsningen, hvis det er rot i entreen.

{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}
{{product.Title}}

Skoskap

Hold styr på fottøyet med et stilig skoskap, så har du skoene på et sted og skjuler dem når du ikke bruker dem.

Flotte og funksjonelle

Vi har et stort utvalg som viser at skoskap godt kan være både flotte å se på og funksjonelle. Vi har modeller i både klassisk og moderne stil, i mange farger og både i plast, metall og tre. Det smarte ved skoskapene er, at skuffen til skoene vipper ut, og klapper inn, så skoene blir oppbevart på høykant, d.v.s. at skapet ikke er nødt til å være spesielt dypt, og dermed ikke tar stor plass. Derfor er et skoskap spesielt praktisk i hjem med lite plass, for eksempel små leiligheter der plassen skal utnyttes maksimalt.

Vi har dessuten skoskap med skuffer til oppbevaring av alle de andre småtingene man alltid legger fra seg når man kommer hjem, og som man skal ha med seg når man går ut igjen. Med et skoskap med skuffer har du praktisk oppbevaring av de tingene som ellers har lett for å bli liggende og flyte – og du må aldri mer lete etter nøklene dine.

Høyt skoskap

Er dere en stor familie – eller elsker du bare sko, så har vi naturligvis også det perfekte skoskapet for deg, et høyt skoskap. Du kan velge mellom 2-delt eller 4-delt, så da burde det være rikelig med plass til alle skoene du har.