Alle skrivebord

Hos Møbel24.no finner du billige skrivebord til en hver smak. Møbler i høy kvalitet med fokus på moderne og stilig design. Kjøp ditt nye flotte bord hos oss.

{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Når man skal bruke et sted å jobbe, er et skrivebord det opplakte valget. Hos oss finner du et stort utvalg av skrivebord og databord.

Data bord

Mangler du et bord å sitte ved, når du skal jobbe eller surfe på nettet? Et skrivebord er ikke bare et godt sted å sette pc´en sin, men det kan også være det opplakte stedet til oppbevaring av papirer, mapper og lignende. Med et ordentlig bord får du en langt bedre arbeidsplass med bedre forhold for å få laget en god og effektiv jobb. Samtidig et et skrivebord det opplakte stedet å ha pc´en din ståend, så den er lett å gå til, når trenger den. Har du ikke allerede et bord i hjemmekontoret ditt, kan du ser nærmere på det store utvalget av flotte bord i den høyeste kvaliteten her.

Skab gode forhold med et godt computer bord

I denne kategorien finner du et bredt utvalg av skrivebord, som passer til de fleste behov. Enten du skal bruke skrivebordet profesjonelt, hjemme i stuen eller på barnerommet, så bestreber vi oss på å oppdatere og utvide vårt sortiment fortløpenede med modeller som både er funksjonelle og fine.

PC-bord – praktisk og flott

Skal det gamle skrivebordet skiftes ut med et nytt PC-bord? Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og få en løsning som både er funksjonell og ser bra ut? Vi selger PC-bord av høy kvalitet, der du er garantert mye mer enn et arbeidsbord.

Skrivebord og PC-bord

Har du bruk for et arbeidsbord, har vi både skrivebord og PC-bord i flere utforminger, materialer og størrelser, derfor kan du være sikker på å finne en løsning som matcher ditt behov. Vi selger bare kvalitetsprodukter, men prisene passer selvfølgelig for alle.

Alle skrivebord

Når man skal jobbe og få ting gjort, er det en god idé å sørge for, at forholdene rundt seg er ok. Det kan man bl.a sørge for ved å sikre, at man har et godt sted å sitte med pc´en sin. Med et skrivebord fra Møbel24.no får du ikke bare et flott bord, som vil passe inn i hvert et hjem, men du får også et robust og lekkert bord i høy kvalitet. Slik kan du være trygg ved, at forholdene er rundt deg er i opptimale, når du setter deg ned for å klare jobben. Trenger du en arbeidsplass i hjemmet, eller trenger det gamle bordet ditt en oppdatering, kan du se nærmere på alle de flotte skrivebordene våre.

Skrivebord med fokus på kvalitet og design

For å sikre alle kundene våre et godt valg hver gang, har vi fokus på kvalitet og design, når vi utvelger produtkene til sortimentet vårt. Derfor vil du oppdage, at bordene våre ikke bare er moderne og stilige i designet, men også er framstilt av gode og holdbare materialer. Naturligvis har vi hos Møbel24.no samlet et stort utvalg av forksjellige bord, så du får nettopp det bordet i høy kvalitet, som du liker best. Så uansett om du leter etter et hvitt skrivebord med et moderne design eller en mer klassisk modell i tre, finner du det opplakte valget hos oss. Vi har alt fra simple bord, til større møbler med innbyggde skuffer, hvor du blandt annet kan oppbeavre papirer, mapper og mye mer. Slik kan du finne nettopp det bordet, som lever opp til dine behov, samtidig med at du kan være sikker på, at bordet er utformet med fokus på både godt og praktisk design, og en høy og ensartet kvalitet.

Billige skrivebord til kontoret

Leter du etter et billig skrivebord, som kan sikre deg gode forhold for å tingene gjort? Da er utvalget vårt av skrivebord det opplakte valget. Selvom prisene våre er veldig lave, behøver du ikke være bekymret for kvaliteten. Vi ettersjekker alle våre produkter med henblikk på våre høye kvalitetskrav om kvalitet, før de ender i sortimentet vårt. Derfor kan du være helt rolig når du handler det nye bordet ditt hos oss, hvis du ønsker å gjøre en god handel, hvor du er sikker på å få mest mulig for pengene. Har du ikke allerede et godt skrivebord til hjemmekontoret, kan du med fordel se nærmere på det store utvalget vårt av flotte skrivebord.