Alle senger

Stort utvalg av flotte senger i forskjellige farger og materialer. Her får du super service og rask levering på døren.


{{amount}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Høy kvalitet gir god liggekomfort

I gjennomsnitt bruker du sengen din 1/3 av døgnet. Sover du otte timer i døgnet, brukes sengen 1/3 av levetiden din. Derfor er det særdeles viktig å velge senger i høy kvalitet. Å ligge godt når du skal sove høyner søvnkvaliteten.

Billige senger i topp kvalitet

Gode senger behøver ikke å koste en bondegård. Når du velger seng, er det nærliggende å tro at kvalitet og pris går hånd i hånd. Det er muligivs riktig, men du bør alltid holde øynene åpne overfir lrimelige priser. Da falder man kanskje over billige senger, som fortsatt holder en høy kvalitet. Hos Møbel24.no har vi alle sengene våre på lager. Det betyr at prisen, blir holdt nede, fordi det ikke er unødvendige mellomledd. 

Bestil på nett hjemme fra sofaen

Er du en mesterlig nettshopper, så sjekker du selvfølgelig de gode prisene på senger hjemme fra sofaen og bestiller på nett. Det er lett og krevet ikke at du går i butikken.

Flotte og praktiske senger

Sengen vår er et av de stedene, vi oppholder oss langt det meste av tiden. Derfor er det ikke bare viktig, at sengen vår er flott og praktisk, men også at den er god å ligge i. Hvis man ikke ligger godt om natten, kan man nemlig få mange sjener med eksempelvis muskel- eller leddsmerter. Derfor er det viktig at man kjøper seg en god seng. når man skal flytte, eller det bare er tid for et bytte. Heldigvis er du kommet til rett sted, hvis du er på utkikk etter et nytt og godt sted å tilbringe nettene dine. Hos Møbel24.no har vi ne,lig et stort utvalg av forskjellgei flotte og praktiske senger, som passer godt inn i soverommet ditt. Når du er på jakt etter nye investeringer til soverommet, er utvalger vårt av forskjellige senger derfor det helt rette stedet å begynne.

Hvilken seng trenger du?

Hos Møbel24.no finner du akkurat den sengen, som du trenger. Den kan være en dobbeltseng, såvel som en enkeltseng, avhengig av om du sover alene, eller sammen med noen andre. Vi har også en mellemstørrelse, nemlig halvandenmannssengen, til deg som bare ønsker lidt ekstra plass når du skal sove. Vi har også smarte og praktiske senger, som kan være med til å løse logistiske problemer i hjemmet. Fx. har vi senger med innbygget oppbevaring, hvor du bl.a. kan oppbevare bøker, sengetøy, klær eller mye annet. Det er spesielt en god til, hvis du vil ha en dobbeltseng i et lite soverom eller i en leilighet, hvor det ofte er mangel på oppbevaringsplass. Desuten har vi uttrekkssenger, som er praktiske til barn og ungdom, som ofte har vennet eller venninder overnattende. Slik kan de smarte sengene i sortimentet vårt ikek bare gi deg et godt sted og sove, men også løse fler av de logstiske problemene i hjemmet.

Tilbud på senger

Leter du etter et godt kjøp av en ny seng? Hos Møbel24.no har vi gode tilbud på senger, slik at du får høy kvalitet til en rimelig pris. Slik kan alle få adgang til en praktisk og god seng, som passer inn i soverommet. Når du trenger en ny seng, kan du derfor med fordel se nærmere på de mange gode tilbudene våre. Og skulle det oppstå spørsmål til de billige sengene våre, kan du alltid ta kontakte de vårt kompetente personell, som alltid er klare for å svare på spørsmål i kundeservice på tlf 31015888.