Alle spisebord

Stort utvalg av utsøkte spisebord til fordelaktige priser finner du alltid hos Møbel24.no. Her får du alltid super service og levering rett på døren.

{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}
{{product.Title}}

Spisebord

Ingen andre møbler samler folk, som et spisebord. Det er her, du serverer middag i hverdagen og her, du underholder gjestene dine lørdag kveld. Det helt sentralt, at du velger det rette spisebordet. Det hjelper vi deg gjerne med. Vi har et stort utvalg i mange forskjellige modeller, farger og materialer. Vi har nøye utvalg en rekke praktiske, flotte og rimelige spisebord i en høy kvalitet. Det betyr at det nye bordet ditt kan brukes til mange timers spisning og underholdning uten at det synes. La deg inspirere av det store utvalget vårt her.

Billig spisebord

Leter du etter et billig spisebord? Da er du kommet til den rette nettbutikken. Her finner du et flott bord til kjøkkenet eller spisestuen. På nettbutikken vår finner du finrkantede og rektangulære bord, men også runde og ovale bord. Modellen avhenger av stilen din og størrelsen på rommet. Til flere av bordene våre er det mulig å tilføye en tilleggsplate, slik at du lett får plass til flere gjester rundt bordet. Når du har fundet et billig spisebord, som du liker, kan du like gjerne kjøpe noen av våre nye flotte spisestuestoler.