Alle spisebord

Stort utvalg av utsøkte spisebord til fordelaktige priser finner du alltid hos Møbel24.no. Her får du alltid super service og levering rett på døren.


{{amount}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Spisebord

Ingen andre møbler samler folk, som et spisebord. Det er her, du serverer middag i hverdagen og her, du underholder gjestene dine lørdag kveld. Det helt sentralt, at du velger det rette spisebordet. Det hjelper vi deg gjerne med. Vi har et stort utvalg i mange forskjellige modeller, farger og materialer. Vi har nøye utvalg en rekke praktiske, flotte og rimelige spisebord i en høy kvalitet. Det betyr at det nye bordet ditt kan brukes til mange timers spisning og underholdning uten at det synes. La deg inspirere av det store utvalget vårt her.

Billig spisebord

Leter du etter et billig spisebord? Da er du kommet til den rette nettbutikken. Her finner du et flott bord til kjøkkenet eller spisestuen. På nettbutikken vår finner du finrkantede og rektangulære bord, men også runde og ovale bord. Modellen avhenger av stilen din og størrelsen på rommet. Til flere av bordene våre er det mulig å tilføye en tilleggsplate, slik at du lett får plass til flere gjester rundt bordet. Når du har fundet et billig spisebord, som du liker, kan du like gjerne kjøpe noen av våre nye flotte spisestuestoler.

Det rette spisebordet

De fleste av oss vil gjerne ha et sted å stiee, når vi spsier kveldsmat. Uansett om man bor alene eller sammen med andre, er kveldsmaten et tidspunkt, hvor man setter seg og får ro samtidi med maten. Hos oss finner du spisebord til alle stuer, så du får et bord å sette deg ved når det er tid for kveldsmaten. Hvis det gamle spisebordet ditt er slitt og trenger en oppfrisking, eller hvis du er flyttet til et nytt sted og ennda ikke har funnet deg et bord, er utvalget vårt av rimelige spisebord det rette stedet å lete.

Runde, retro, antikke, kvadratiske spisebord og mye mer

Et spisebord kan være mange forskjellige ting. Dette finenr du også ut, når du ser nærmere på utvalget vårt. Vi har alt innen for spisebord, fordi vi forsøker å treffe et så bredt kundeopplag som mulig. Derfor kan du være sikker på at du også finner et bord som du liker hos oss.Hvilket bord ud velger kommer først og fremst an på, hva du liker stilmæssig. Men det spiller naturligvis også en rolle, om du bor alene, om du har en stor spisestue og lignende. For eksempel kan du hos oss få et atnikt bord til spisestuen, hvis du ønsker å tilføje et gammeldags preg til hjemmet ditt. Vi har også høybord til deg, som gjerne vil gi hjemmet ditt et ultramoderne og nytt særpreg. Vi har destuen ,er klassiske spisebord i både hvit og svart, runde og ovale bord og mye annet. Til deg, som bor smått eller ikke bruker spisebordet til annet end å spise ved, har vi en kategori av bord med uttrekk. SLik kan du lett gjøre bordet større, når du har behov for det, samtidig med at det ikke står å tar så mye plass i hverdagen.
Det er masse muligheter innenfor spisebord - Dette ser du også i sortimentet vårt.

Spisebord på salg

Er du på utkikk etter et spisebord, som er flott og praktisk, men som fortsatt ikke behøver å koste for mye? Da er du kommet til helt rette nettbutikk. Hos Møbel24.no er prisene våre presset i bunn og vi har ofte spisebord på salg.
Ved å benytte deg av de gode tilbudene får du et bord i en høy kvalitet for få penger. Derfor får du mye for pengene når du handler hos oss. HVis du mangler det rette bordet til spisestuen din, kan du alltid starte med å sjekke ut våre spisebord på salg.