Alle stoler


{{amount}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Vi har samlet alle våre stoler til stuen her på nettsiden for lett å kunne gi deg overblikket over hele vårt sortiment. Det vil si at du her finner alle våre behagelige lenestoler, hvilestoler, gyngestoler, ørelappstoler og mye mer. Gå p åoppdagelse i vårt store sortiment, hvor du med garanti kan finne presis den stolen du mangler til stuen din. Når du har fundet den nye stolen din, leverer vi naturligvis på døren hjemme hos deg. Det er lett å innrede boligen sin med Møbel24.no.

Den riktige stolen er behagelig

Hos Møbel24.no har vi et stort utvalg av forskjellige stoler til stuen, da vi gjerne vil gi deg mulighet for å finne nettopp din neste yndlingsstol. En stol skal først og fremst være komfortabel å sitte i, dernest skal den være flott og passe inn med resten av innredningen din. Derfor finner du hos oss stoler i åde skinn og stoff. Desuten finner du også lett en stol, som passer til våre sofaer. Se blandt andet våre flotte og klassiske Chesterfield sofaer og stoler. Se vårt store utvalg av stoler og finn ut hvor lett og billig det er å handle med oss.

Billige stoler

Den riktige stolen behøver ikke å være en dyr stol. Hos Møbel24.no har vi spesialisert oss i å tilby deg et stort utvalg av billige stoler, slik at du har råd til andet end møbler. Grunnen til at vi kan tilby deg høy kvalitet og flott design til en lav pris, er at vi ikke har driftsomkostningene som er fobrundet med fysiske butikker- Det betyr, at vi ikke skal betale dyr husleie, lønninger til salgspersonell og mye mer. Den fordelen kommer deg til gode, fordi du får samme gode design og kvalitet, som du vet om fra møbelhus og butikker, men til mye lavere priser.

Få stolen din levert på døren

For å yte den best mulige servisen, tilbyr vi alltid rask levering når du kjøper møbler hos oss. Vi vet nemlig at det langt fra er alle som har mulighet for å hente med bil og tilhenger. Vi vilgjerne ha så transperante priser som mulig. Det er derfor ingen skjulte gebyrer. Du er naturligvis også velkommen til selv å hente møblene dine selv på Skedsmokorset.

Lene- og hvilestol

Er det noe som slår en god stol? En lene- eller hvilestol er perfekt, når man kommer hjem fra jobben og har bruk for å kaste opp benene. Når man er godt plassert i stolen, kan man se på tv, lese bøker, eller mye annet. Derfor er en slik stol et must-have i hver en stue. Heldigvis finner du hos oss et stort utvalg av netopp den slags stolene hvor du får slappet helt av og hvilt deg når du har bruk for det. Vi har sørget for å samle et variert og stort utvalg av både hvile og lenestoler, så det er noe for alles smak.

Alt inden for lenestoler

En lenestol kan være mange forskjellige ting. Det viktigste er at den er behagelig å sitte i, men det er såklart også fint hvis designet er flott og den passer godt inn i omgivelsene. Derfor er det mye å overveie når du kjøper seg en lenestol. Hos Møbel24.no har vi samlet et stort utvalg med mange forskjellige lene- og hvilestoler, så du finner presis den deilige stolen, som du mangler i hjemmet ditt. Eksempelvis har vi stuestoler i skinn, ørelappstoler, gyngestoler og Chesterfield stoler. Når du leter etter den perfekte stolen å se på tv i, er det store utvalget vårt av tv- og lenestoler det oplakte stedet å starte.

TV-stoler til gode priser

Når du mangler en god stol til stuen, er vårt utvalg det rettet stedet å lete. Hos Møbel24.no forsøker vi å treffe en bred vifte av forskjellige kunder. Derfor finner du med garanti en stol du liker i sortimentet vårt. Desuten er prisene våre på i nivå, så alle har råd, slik at en god tv-stol ikke kun er forbeholdt noen.
Det at vi er en nettbutikk gjør at vi holder prisene på et absolutt minimum. Når du handler hos oss, betaler du ikke for lokale, personal og renhold, men derimot for den gode stolen du får. Du er altså garantert å få mye for pengene, når du velger å kjøpe den nye stolen din hos oss. Og som en ekstra bonus ved å handle hos ss leverer vi rett på døren. Hvis du har spørsmål til en stol eller til noe annet i nettbutikken vår, sitter vårt professionelle personell klar på kundeservice telefon 31015888 til å besvare spørsmålene dine.