Alle tv-møbler

Hos Møbel24.no finner du et bredt utvalg av smarte Tv-møbler. Fraktes på døren i hele Norge.

{{amount}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

TV-møbler til stuen

Mangler du et sted å sette tv´en din? Med mindre man ønsker å henge tv´en på veggen, har man bruk for et tv-møbel. Heldigvis er det mange muligehter innen for tv-møbler, dette betyr at man kan finne presis den løsningen man ønsker seg. Desuten er en tv-benk praktisk på den måten, at det ofte er skuffer og skapt innbygd. På den måten har man ikke bare et sted å sette tv´en, men også et sted å oppbevare til tilhørende maskinene, dvd´ene og lignende. Det gjør at man slipper rot med ledninge på gulvet. Det er mange fordeler ved et møbel til tv´en - Hvis ikke du har et ennda, kan du med fordel se på det store utvalget vårt.

Flotte mediemøbler til hjemmet ditt   

Hos Møbel24.no ønsker vi å forsyne nordmennene med lekre og praktiske møbler til hjemmet. Derfor har vi naturligvis også et stort utvalg av mediemøbler og hifi-møbler til deg, som trenger et sted å sette tv´en din. Vi har sørget for å samle et stort og variert utvalg, slik at du kan finne presis det, som passer deg best. På den måten kan du bruke tv-møblene våre til å skape den perfekte rammen om tv´en din. For eksempel har vi klassiske tv-benker i svart og hvit, hvor det blandt annet er skuffer og skap til oppbevaring. Vi har høyglans tv-benker til dem, som går for et moderne og stilfuldt look. Vi har også tv-benker til deg, som har en hel tv-vegg og ønsker ekstra plass til oppbevaring. Uansett hva du velger kan våre mediamøbler hjelpe deg med å skape en stilfuld og vellinredet tv-stue, hvor det er tenkt på det hele.

Få mye for pengene

Det er helt forståelig hvis du ikke ønsker å betale en formue for et nytt møbel til tv´en din. Derfor har vi sørget for at prisene er helt i bunn på tv-møbler til stuen, uansett om du vil ha en tv-reol, en skjenk eller et klassisk bord. Når du handler hos os, får du et tv-møbel i høyeste kvalitet og utført i et stilfuldt design til en super pris! Hvis du står og mangler et møbel til tv-stuen din, kan du se nærmere på vårt store og varierte utvalget av nettopp den slags bord og skjenker. Vi tilbyr som alltid rask levering på tv-møbler til stuen.

HiFi møbler

Her på siden finner du et stort utvalg av flotte HiFi møbler og tv skap. Et HiFi møbel er en praktsik løsning til deg som har mange forskjellige konsoller, tv-bokser, DVD´er og mye mer.

HiFi møbler med dører

Velger du et tv skap med dører kan du gjemme bort alt, og bare åpne dørene når du skal bruke fjernkontrollen. På den måten kan du gjemme Blu-ray spillern og spillekonsollene, som ikke er særlig dekorative og ofte samler mye støv. Støv som apparatet ikke har noe godt av og derfor er bedre beskyttet bak dørene når de ikke brukes. Det er derfor en dekorativ og praktisk løsning, som forlenger holdbarheten på konsollene dine.

TV oppstillinger

Vi har hos Møbel24.no en rekke flotte og praktiske tv oppstillinger, hvor du både får tv-møbler til å stå under tv´en, men hvor du også får tilhørende tv-skap og hyller, som skaper et helt miljø rundt familiens underholdningssenter. Da blir det opptimal plass til oppbevaring av alt som skal gjemmes bort, men også plass til at du kan skape kos og stemning med flott interiær og tilbehør. I sortimentet vårt har du muligheten for å innrede og skape den tv avdelingen i stuen din som du går og drømmer om.

TV skap skaper muligheter

De fleste barnefamiliene vet om utfordringen med DVD-filmer, ligger over det hele etter ungene har rotet igjennom 80% av samlingen. Med et tv-skap kan du raskere rydde, så du minimerer rotet i stuen. Du kan lett og enkelt legge bort filmene, så de ikke blir synlige.

Er du i tvil om hvilke HiFi møbler du skal velge, kan du ringe oss på tlf. 31015888.