Alle tv-møbler

Hos Møbel24.no finner du et bredt utvalg av smarte Tv-møbler. Fraktes på døren i hele Norge.

{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}
{{product.Title}}

HiFi møbler

Her på siden finner du et stort utvalg av flotte HiFi møbler og tv skap. Et HiFi møbel er en praktsik løsning til deg som har mange forskjellige konsoller, tv-bokser, DVD´er og mye mer.

HiFi møbler med dører

Velger du et tv skap med dører kan du gjemme bort alt, og bare åpne dørene når du skal bruke fjernkontrollen. På den måten kan du gjemme Blu-ray spillern og spillekonsollene, som ikke er særlig dekorative og ofte samler mye støv. Støv som apparatet ikke har noe godt av og derfor er bedre beskyttet bak dørene når de ikke brukes. Det er derfor en dekorativ og praktisk løsning, som forlenger holdbarheten på konsollene dine.

TV oppstillinger

Vi har hos Møbel24.no en rekke flotte og praktiske tv oppstillinger, hvor du både får tv-møbler til å stå under tv´en, men hvor du også får tilhørende tv-skap og hyller, som skaper et helt miljø rundt familiens underholdningssenter. Da blir det opptimal plass til oppbevaring av alt som skal gjemmes bort, men også plass til at du kan skape kos og stemning med flott interiær og tilbehør. I sortimentet vårt har du muligheten for å innrede og skape den tv avdelingen i stuen din som du går og drømmer om.

TV skap skaper muligheter

De fleste barnefamiliene vet om utfordringen med DVD-filmer, ligger over det hele etter ungene har rotet igjennom 80% av samlingen. Med et tv-skap kan du raskere rydde, så du minimerer rotet i stuen. Du kan lett og enkelt legge bort filmene, så de ikke blir synlige.

Er du i tvil om hvilke HiFi møbler du skal velge, kan du ringe oss på tlf. 31015888.