Alle sofabord

Stort utvalg av flotte sofabord til rimelige priser. Hos Møbel24.no får du alltid super service og rask levering på døren.

{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}
{{product.Title}}

Billige sofabord i topp kvalitet

Hos Møbel24.no setter vi pris på kvalitet og særlig funksjonell kvalitet, som imøteser flere behov end bare hollbarhet og design. Det avspeiler seg overalt i vårt sortiment av møbler og i høy grad også i utvalget av sofabord. Her finner du sofabord i forskjellige materialer og stiler og med smarte funksjoner som ekstra sitteplasser, oppbevaring og praktiske dreiefunksjoner. Et sofabord med oppbevaring er praktisk alle steder. Her kan barnene gjemme lekesakene sine, det kan være en skuff til fjernkontrollene, et magasin til slumreteppet - Og alle de tingene som raskt kommer til å ligge og rote lidt. Et sofabord med oppbevaring gjør det lettere å holde orden i stuen.

Sofabord med dreiefunksjon

Med et sofabord med dreiefunksjon, kan du snu bordplaten så den passer til situasjonen, eksempelvis hvis du sitter og jobber i sofaen elelr gjerne vil ha bordplaten nærmere der du sitter.

Sofabord med ekstra sitteplasser

Vi har et kjempe utvalg av sofabord med innbygde puffer- Veldig praktisk i hjem, hvor det ofte kommer gjester, men hvor det ikke er plass til lenestoler eller sofaplasser til alle. Bare trekk ut skamlene under bordet og så får du plass til 2-4 ekstra rund bordet.