Alle sofabord

Stort utvalg av flotte sofabord til rimelige priser. Hos Møbel24.no får du alltid super service og rask levering på døren.


{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Et sofabord er en god ting å ha. Ikek alene står det pent foran en sofa, men det er også det opplakte stedet å stille kaffekoppen, legge fra seg avisen, eller noe helt trejde. I hvertfall er bordet foran sofaen fsat inventar i mange hjem. Hvis du ikke har et sofabord eller er trøtt av det gamle, lønner det seg å se deg om etter et nytt. I det tilfellet er du heldigvis kommet til rette sted, for hos Møbel24.no tørr vi si, at vi har alt som hjertet begærer, innen for sofabord. Uansett om din personlige preferense, stilen i hjemmet ditt og de personlige behovene dine kan du finne et flott bord til sofastuen hos oss.

Billige sofabord i topp kvalitet

Hos Møbel24.no setter vi pris på kvalitet og særlig funksjonell kvalitet, som imøteser flere behov end bare hollbarhet og design. Det avspeiler seg overalt i vårt sortiment av møbler og i høy grad også i utvalget av sofabord. Her finner du sofabord i forskjellige materialer og stiler og med smarte funksjoner som ekstra sitteplasser, oppbevaring og praktiske dreiefunksjoner. Et sofabord med oppbevaring er praktisk alle steder. Her kan barnene gjemme lekesakene sine, det kan være en skuff til fjernkontrollene, et magasin til slumreteppet - Og alle de tingene som raskt kommer til å ligge og rote lidt. Et sofabord med oppbevaring gjør det lettere å holde orden i stuen.

Sofabord med dreiefunksjon

Med et sofabord med dreiefunksjon, kan du snu bordplaten så den passer til situasjonen, eksempelvis hvis du sitter og jobber i sofaen elelr gjerne vil ha bordplaten nærmere der du sitter.

Sofabord med ekstra sitteplasser

Vi har et kjempe utvalg av sofabord med innbygde puffer- Veldig praktisk i hjem, hvor det ofte kommer gjester, men hvor det ikke er plass til lenestoler eller sofaplasser til alle. Bare trekk ut skamlene under bordet og så får du plass til 2-4 ekstra rund bordet.

Hvilket bord leter du etter?

Et sofabord kan være mange ting - Derfor har vi inndelt sofabordene våre i forskjellige kategorier. For eksempel er det noen, som ønsker et lite sofabord, som ikke tar for mye plass i en liten stue eller ved siden av en liten sofa. Det er også noen går for et moderne og stilfuldt design med en glassbordplate. Hvis du trenger ekstra oppbevaringsplass har vi også sofabord med plass til oppbevaring, enten i form av skuffer, eller hyller. Vi har både firkantede, ovale og runde sofabord. Uansett hva du leter etter finner du det i sortimentet vårt. Hvis du mangler et sofabord i stuen, kan du rolig se nærmere på utvalget vårt.

Tilbud på sofabord

Leter du etter et godt kjøp? Da er du kommet til det rette stedet. Hos Møbel24.no syns vi ikke at man skal betale for mye for å ha en flott hjem. Derfor finner du alltid masse lekre møbler til lave priser hos oss. I og med at vi driver en netbutikk har vi ikke kostnader til lokaler, personell og renhold - Derfor kan vi presse prisene helt i bunn på bl.a. sofabord. Vil du kjøpe et sofabord på tilbud kan du roli se nærmere på de mange gode prisene våre. Samtidig tilbyr vi deg norges billigste frakt og rask levering rett på døren. Du kan derfor rolig kjøpe det nye sofabordet ditt hos oss. Skulle det oppstå spørsmål til våre tilbud eller produkter, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Våre kompetente personell sitter klare for å hjelep deg på telefon eller epost.