Alle vitrineskap

Leter du etter et billig vitrineskap eller en vitrine som oppfyller dine behov, se vårt store sortiment av vitriner. Levert på døren i hele Norge.

{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}
{{product.Title}}

Vitrineskap til mange formål

Vitrineskap er både dekorative og praktiske i innredningen , hvor du kan ha lekre ting stående uten at de står og samler støv. Stil de lekre vasene og skålene dine bak glasset, gode flasker vin, dekorativt pynt, eller hva du ellers føler for. Du kan også sette bøker bak dørene. Det er veldig dekorativt og gir en flott effekt, hvis det er lys i skapene.

Hjørnevitrine

En hjørnevitrine er praktisk fordi den tar lite plas, fordi den dekker et hjørne. Vi har lekre hjørnevitriner i et antikt look i svart og hvit patinert tre.

Vitriner med skuffer

Når du bestiller et vitrineskap, kan det være praktisk å velge et vitrineskap med skuffer, fordi det gir god mulighet for å oppbevare eksempelvis duker eller andet innbo i stuen, som ikke behøver stå framme og som gjerne får beskyttes for støv, samtidig med, at det er lett tilgjengelig og lett å finne fram. Ofte kan du velge mellom om skuffene skal sitte i midten av skapet og eksempelvis dele dørene, eller om de skal være plassert i bunden av skapet.

Vitrineskap med belysning

Mange velger et vitrineskap med belysning, når de kjøper en vitrine. Det er dekorativt og gir en veldig koselig belysning i rommet. Det finnes mange forskjellige typer belysning i vitriner. Enten sitter lyset bakerst i skapet, ellers så sitter det montert i hyllen. Vi har en flott serie av vitrineskap hvor det medfølger glasskantbelysning, som både er dekorativt, skaper en flott stemning og passer inn i den moderne, minimalistiske innredningen mange velger i boligen.