Alle vitrineskap

Leter du etter et billig vitrineskap eller en vitrine som oppfyller dine behov, se vårt store sortiment av vitriner. Levert på døren i hele Norge.


{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Vitrineskap til mange formål

Vitrineskap er både dekorative og praktiske i innredningen , hvor du kan ha lekre ting stående uten at de står og samler støv. Stil de lekre vasene og skålene dine bak glasset, gode flasker vin, dekorativt pynt, eller hva du ellers føler for. Du kan også sette bøker bak dørene. Det er veldig dekorativt og gir en flott effekt, hvis det er lys i skapene.

Hjørnevitrine

En hjørnevitrine er praktisk fordi den tar lite plas, fordi den dekker et hjørne. Vi har lekre hjørnevitriner i et antikt look i svart og hvit patinert tre.

Vitriner med skuffer

Når du bestiller et vitrineskap, kan det være praktisk å velge et vitrineskap med skuffer, fordi det gir god mulighet for å oppbevare eksempelvis duker eller andet innbo i stuen, som ikke behøver stå framme og som gjerne får beskyttes for støv, samtidig med, at det er lett tilgjengelig og lett å finne fram. Ofte kan du velge mellom om skuffene skal sitte i midten av skapet og eksempelvis dele dørene, eller om de skal være plassert i bunden av skapet.

Vitrineskap med belysning

Mange velger et vitrineskap med belysning, når de kjøper en vitrine. Det er dekorativt og gir en veldig koselig belysning i rommet. Det finnes mange forskjellige typer belysning i vitriner. Enten sitter lyset bakerst i skapet, ellers så sitter det montert i hyllen. Vi har en flott serie av vitrineskap hvor det medfølger glasskantbelysning, som både er dekorativt, skaper en flott stemning og passer inn i den moderne, minimalistiske innredningen mange velger i boligen.

Vitrineskap

Vi alle vet om problemet, med at det ikke er nok plass i hjemmet vårt til alle de tingene vi gjerne vil ha. Heldigvis finnes det en løsning til dette - Nemlig vitrineskap. Med et vitrineskap får du ikke bare ekstra oppbevaringsplass til alt det, du ikke har plass til andre stedet, men du får også et flott sofistikert møbel, som vil stå bra til de fleste rommene. Derfor kan du med ro i sjelen se deg om etter et vitrineskap til hjemmet ditt, hvis du har problemer med å få plass til eksempelvis ekstra service, bøker, arvestykker og mye annet. Hos oss finner du et stort utvalg av forskjellgie slags vitriner, hvor du med garanti også finner en som vil passe inn i hjemmet ditt.

Stort utvalg af vitriner

Et vitriineskap kan se ut på mange måter, som du vil oppdage, hvis du ser nærmere på det store utvalget vårt. vanligvis er et skap av denne typen i tre og delt i to deler, en lukket og en åpen med glass. Det kan variere mye, og det kommer både an på, hva du liker best, og hva skapet skal brukes til. Glassdelen er genialt å bruke, hvis du vil utstille pyntegjenstander, eksempelvis arvestykker. Derfor har et vitrineskap fler formål, end bare å fungere som oppbevaring i stuen, og vi garanterer deg, at du også kan finne et skap, som du liker i det store utvalget vårt. Uansett om du vil tilføye noe klassisk til stuen din, et antikt vitrineskap vil invitere naturen inn ved hjelp av et vitrineskap i eik, eller noe helt tredje. Du finner det nye skapet ditt hos Møbel24.no

Billige vitrineskap

Er du en av dem som ikke ønsker å betale overpris for et nytt vitrineskap til stuen? Da er du kommet til rett sted. Når du handler hos Møbel24.no betaler du nemlig bare for det du får, og ikke husleie, personell og lignende, da vi utelukkende er en nettbutikk. Fordi vi ikke har disse ekstra utgiftene, kan vi presse prisene i bunn og tilby deg billige vitrineskap, hvor det ikke er gått på kompromiss med kvaliteten. Hvis du mangler et nytt flott møbel til stuen, kan du vurdere å se nærmere på vårt storte utvalg av vitriner, som samtidig kan gi deg ekstra oppbevaringsplass til det, du trenger. Hvis du har noen spørsmål til vitrineskapene våre, sitter vårt kompetente personell klare til å veilede og hjelpe deg på kundeservice telefon 31 01 58 88.