Alle skjenker

Vi har et bredt utvalg av flotte skjenker på Møbel24.no. Kommer du i tvil om hva du skal velge, er vi klar til at hjelpe deg på 31 01 58 88


{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Stilfull skjenk for orden i boligen din

En skjenk er et møbel du ikke vil mangle, fordi den på en god måte skaper plass og overblikk. Du kan lett gjemme eiendelen dine bak dørene og i skuffene, slik at de ikke roter i hjemmet ditt. Du kan bruge en skjenk i alle hjemmets rom, hvilket gjør den til et veldig allsidig møbel. Hos Møbel24.no finnner fu hen hvit skjenk, svart skjenk, skjenker some r høye eller lave, skjenker i eik eller i høylgans - Alle sammen skjenker i en høy kvalitet. Vi har skjenker i flere forskjellige innredningsstilen, slik at du har mulighet for å finne presis den skjenken du trenger til boligen din.

Det rette valget til din bolig

Å finne den perfekte skjenken er ikke så lett som man umiddelbart tror.
Det er et større utvalg hos Møbel24.no, hvor du selv skal velge imellom størrelse, stil og farge.

For at du får sukess med en fin skjenk, kan du med fordel tenke over:
 

  • Hvor skal den stå?
  • Hvilket materiale, stil og farge passer til resten av innredningen din?
  • Hva og hvor mange ting skal den kunne oppbevare?

Når du har svart på disse spørsmålene, skulle det gjerne være lettere for deg å velge den rette løsningen. Vi har gjort det lettere for deg ved å ha møbelserier i sortimentet vårt. Det betyr at du lett kan matche den varianten du finner med andre av våre møbler. Hos oss finner du et stort utvalg av billige skjenker til nettopp boligen din.

Like så forskjellige mennesker er, like så forskjellig innreder de hjemmet sitt, og vi har derfor møbler som matcher langt de fleste stilene i de norske hjemmene i sortimentet vårt. Noen av våre mest populære produkter,er de mange skjenkene våre, som skaper plass til oppbevaring samtidig med, at de ser flotte ut i møblementet.

Flotte og praktiske skjenker

Trenger du mer plass i hjemmet ditt? Plassmangler er noe de fleste av oss kommer til å føle i hjemmet vårt, når man fortsetter med å kjøpe nye ting og glemmer å få ryddet. Har du plassproblemer, kan en ny skjenk være svaret. Skjenker er både flotte og gir praktisk oppbevarings plass, som passer inn i de fleste hjemmene og er lette å innrede med. Desuten bestemmer du helt selv hva du bruker skjenken til. Så uansett om du trenger plass til tallerkner, klær, bøker, papirer eller noe helt annet, kan du investere i en skjenk å løse problemet, samtidig med at du får et flott møbel til hjemmet ditt. Hvis du har plassproblemer, kan du altså med god samvittighet se nærmere på sortimentet vårt.

Ekstra oppbevaringsplass i stuen

Stuen blir ofte fylt med masse forskjellige ting og som bekjent er det ikke no deilig å oppholde seg i et rom, hvor det hele flyter på alle overflater. Her kan en skjenk være den hjelpen du trenger, som ikke alene gir ekstra oppbevaringsplass, men også er et flott møbel i seg selv. For eksempel kan du se næreme på våre antikke skjenker, som gir et flott gammeldags og klassisk preg til hjemmet. Leter du etter noe mer moderne, har vi også høyglans skjenker, som alltid gir deg noe stilfuldt og moderne til stuen din. Ønsker du å invitere naturen inn, har vi naturligivs også møbler i tre. Derfor er vårt utvalg det rette stedet å starte, hvis du trenger inspirasjon til, åssen en skjenk kan passe inn i hjemmet ditt. Desuten skal det nevnes, at en skjenk gir en rantastisk mulighet til å pynte, fordi man kan sette ting på toppen. Alt fra planter og fruktkurver til bilder og lysestaker.

Skjenker og vitriner

Hvis du har problemer med å få plassen til å rekke, kan du rolig se nærmere på vårt utvalg av skjenker og vitriner. Vi har sørget for at noe til en hver smak og stil, så du finner helt sikkert også noe du liker. På den måten kan du lett løse oppbevaringsproblemet i stuen med et av våre praktiske og flotte møbler. Desuten vil du legge merke til at du hos oss finner skjenker og vitriner til fine priser, uten at det er gått på kompromis med kvaliteten. Hos oss får du alltid mye for pengene, da vi ikke mener det skal være dyrt og bo i et godt innrettet hjem.