Alle sofaer

Hos Møbel24.no finner du et stort utvalg av flotte sofaer i mange forskjellige designs, farger og størrelser.


{{amount}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Her på siden finner ud alle våre gode sofaer. Siden er derfor et godt utgangspunkt for deg, som ennda ikke vet hvilken type sofa du ønsker du ønsker deg.
Vi har hos Møbel24.no mange forskjellige typer sofaer å velge imellom, hvilket gjør det lettere for deg å finne den helt riktige sofaen til hjemmet ditt.
Gå på oppdagelse i vårt sortiment, bli inspireret og finn lett din nye sofa her hos oss. Vi sørger for gode priser og holdbare produkter.

Stort utvalg til stuen din

Når du velger en sofa er det mange faktorer du skal tenke på. Hvor skal den stå? Åssen skal den brukes?
Hvilken farge og design skal den ha? Og passer den med resten av innredningen din og de andre møblene dine? Noen sofaer egner seg best til små, noen best til store rom.
Vi har både hjørnesofaer, u-sofaer, sjeselong sofaer, daybeds og mange fler å velge imellom. Overvei om du vil ha en skinn- eller stoffsofa, en 2 eller 3 seter sofa med et flott bord som hjørnebord, eller et helt andet set-up.
Til mange av sofaene våre finner du lett en lenesto, som passer til. Uansett hvilken du velger, er du sikker på god kvalitet og høy komfort.

Billige sofaer

Hvis du ønsker en billig sofa, som samtidig er flott, holdbar og god og sitte i, da er våre billige sofaer akkurat det du leter etter. Vi holder prisen i bunn, fordi vi utelukkende selger våre produkter på nett. Det betyr at det ikke er noen dyre utgifter til husleie og salgspersonal. Vi har derfor alltid et godt sofa tilbud til deg, hvor det er mye å spare i forhold til å kjøpe det i en tradisjonell møbelbutikk.
Finn ditt sofa utsalg hos Møbel24.no og få en god, billig sofa, som holder i mange år.
 

Lett levering

Vi vet, at det vanskeligste ved at kjøpe nye møbler er hjemtransporten.Det er langtfra alle som har en tilhenger eller krok på bilen, så vi har valgt å gjøre det lett for deg. Vi såtr gjerne for leveransen av dine nye møbler, slik at alt du skal tenke på er å velge de tingene du mangler til hjemmet ditt. Du kan selvfølgelig også selv hente møblene dine på terminalen på Skedsmokorset.