Alle sminkebord

Mangler du et sted til sminken og make-uppen din? Hos Møbel24.no har vi et stort utvalg av praktiske og elegante sminkebord til alle behov.


{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Sminkebord

De fleste kvindene, som går med sminke i hverdagen, vet om om problemet, man vil gjerne ha make-uppen nære seg uten at det ligger og roter over det hele. Problemet kan man løse på en simpel måte, ved hjelp av et sminkebord. Med et sminkebord har du nemlig et sted i soverommet eller i et andet rom, som er spesielt tiltenkt make-uppen din. Slik har du alltid make-uppen nære deg, samtidig med at det ikke ligger og roter på gulvet eller andre steder i soverommet. Samtidig gir et slikt bord deg også det et sted du kan stå å pynte deg, så du ikke behøver ta opp baderommet til sjene for de andre beboerne i huset. Det er mange gode grunner til å investere i et sminkebord, hvis ikke du allerede har et.
 

Elegante og praktiske sminkebord

Sminkebord har i grunnen to ting, som det bør være. Praktisk og elegant. Det er viktig at bordet er praktisk, så det er plass til al make-uppen, og så det kan være med til å løse problemet med sminken. Samtidig er det ikke mange, som ønsker å ha en stor kloss stående som møbel i soverommet. Derfor kan det ævre en god idé å lete etter et elegant vord, som passer godt inn i det rommet det skal stå i. Hvis du er på utkikk etter et bord, som er både elgant og praktisk, er du kommet til helt rette sted. Hox Møbel24.no finner du fine bord, som passer til hver en smak. Uansett om du ønsker et svart eller hvitt bord, et bord i tre eller et bord med flere skuffer, så finner du det i sortimentet vårt.Derfor bør du starte jakten hos oss!

Mye for pengene

Et sminkebord kan være praktisk å ha, men vi forstår godt at kundene våre ikke ønsker å betale en formue et slikt. Derfor vil du raskt oppdage, at alle våre sminkebord fås til rimelige priser. det skyldes bl.a. at vi driver en nettbutikk, som ikke har høye utgifter til lokaler eller personell. Derfor har vi veldig rimelige priser! Slik kan du gjøre et bra kjøp hos oss. Selvom du kjøper et bord til en god pris, behøver du ikke å være bekymret for kvaliteten. Vi sjekker alltid produktene våre hos Møbel24.no, slik at vi er sikre på at vi alltid lever opp til våre høye kvalitetskrav og standarter. Derfor bør du velge oss når du mangler et nytt sminkebord!