Alle nattbord

Leter du etter et eller flere bord til soverommet? Nattbordene våre er ikke bare billige, men de er flotte og utført i god kvalitet. Se utvalget her.


{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Nattbord

Langt de fleste menneskene har en rekke ting, som de ønsker å ha nære seg når de ligger i sengen. Uansett det er en vekkeklokke, telefon, en leppepomade, eller noe helt annet, er det et godt sted å gjøre av det. Nettopp derfor er nattbordene så populære, fordi det gir deg et sted å oppbevare og plasere disse tingene, samtidig med at de pynter i soverommet. Desuten finnes det idag så mange forskjellige typer nattbord å velge i mellom, at du kan bruke sengebordet til å utsmykke soverommet ditt i en rettning du ønsker. Fx kan man velge et bord med høyglans, hvis man ønsker et moderne uttrykk, akkurat som at det finnes bord i antikk- og barokkstil. Det er mange ting å tenke på, hvis man leter etter et bord til soverommet. Men hvis du trenger et sted å legge fra deg tingene dine, du vil ha nære om natten, er Møbel24.no, det helt rette stedet å starte - vi har nemlig et stort og mangfoldig utvalg av nattbord til deg.

Hvilket nattbord skal du velge?

Hvilekt nattbord, man skal velge, kommer an på mange ting. For det første er det viktig at bordet avspeiler ditt behov. Er du én, som ønsker å ha bøkene liggende nærme deg, så du kan lese før sengetid, kan du velge et nattbord med en eller flere skuffer. Liker du å bringe naturen inn i soverommet, kan du velge et sengebord i naturmateriale, eksempelvis tre. Uansett hva du går for, kan du finne det opplakte valget hos Møbel24.no. Vi har nattbord i alle slags forskjellige materialer og farger. Husk også å sørge for, at nattbordets høyde passer til sengen din, så du ikke skal strekke deg for langt for å rekke tignene dine fra sengen.

Få inspirasjon hos oss

Hos Møbel24.no kan du alltid finne masse inspirasjon til åssen du innreder hjemmet ditt. Våre forksjellige bord gir forskjellige muligheter for å utsmykke soverommet med eksempelvis lys og planter. Slik kan sengebordet også gi deg ennda en mulighet for å sette små pynteting opp i soverommet. Når du leter etter et nattbord, kan du med ro i sinnet velge oss, så du finenr det helt rette bordet til nettopp ditt behov. Desuten sitter det flinke salgspersonalet vårt klare for å hjelpe deg fram til det riktige billige sengebordet, som passer deg allerbest. Du kan kontakte oss på tlf. 31 01 58 88.

Bord til hvert et behov

Hos Møbel24.no finner du et stort utvalg av nattbord, som passer til hvert et behov. For eksempel har vi nattbord med skuffer, hvor du kan oppbevare akkurat det du har lyst til.Vi har et antikt nattbord til deg, som gjerne vil ha et antikt og elegant preg i soverommet ditt. Desuten har vi både svarte, hvite og andre nattbord, så du kan finne nettopp det designet som passer inn i soverommet ditt. Slik er det slutt med å la tingene ligge og rote på gulvet i nærheten av der hvor du sover. Fordelen ved et sengebord er desuten at du også kan bruke det til fine pynteting, fx. planter eller små lys, som også pynter i hvert et soverom. Ved å kjøpe et bord til sengen din, kan du slå to fluer med ett smekk og både få mer oppbevaringsplass og et bedre innredet soverom.

Gode tilbud på nattbord

Møbel24.no er utelukkende en nettbutikk, og det skyldes at vi vil kunne tilby deg så godt priser som mulig. Ved ikke å være en fysisk butikk, sparer vi penger på husleie, renhold, salgspersonell og andre utgifter. Det betyr at di kan presse prisene på produktene våre, og at du er sikker på å få mye for pengene, når du handler hos oss. I utvalget vårt vil du kunne finne gode tilbud på nattbord, fordi vi ønsker å kunne tilby kundene våre den lavest mulige prisen. Du behøver ikke være bekymret for kvaliteten, fordi vi håndplukker produktene våre og står innen for kvalitet av alle våre produkter.
Du kan sjekke ut vårt store utvalg av forskjellige natt- og sengebord, når du trenger nye møbler til soverommet. Skulle det oppstå tvil eller spørsmål underveis, kan du kontakte kundeservice på telefon 31015888.