Carla i hvit høyglans

Moderne og lekker innredning til baderommet. Med Carla serien i hvit høyglans er du sikret et luksuriøst uttrykk til baderommet.

{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}
{{product.Title}}

Carla i hvit høyglans

Åssen skal baderommet ditt innredes? Hos oss finner du Carla serien i hvit høyglans, som gir et både klassisk og moderne uttrykk til baderommet ditt. Det særlige ved denne serien er de runde kantene, nytenkte formene, som gir et moderne uttrykk, samtidig med at den klassisk hvite fargen sikrer, at Carla serien står bra til hvert et baderom.

Massevis av oppbevaringsplass

I baderommet kan man lett mangel plass til oppbevaring av håndklær, make-up og andre ting og saker, man ønsker å oppbevare på baderommet. Med Carla serien i hvit høyglans er det masse muligheter for ekstra oppbevaringsplass i form av både vaskeskap, speilskap og høyskap. Med Carla serien behøver du aldri mer mange plass til oppbevaring på badet.

Spar penger på Carla i hvit høyglans

Hos oss finenr du Carla serien i hvit høyglans til veldig gode priser. Det er derfor en del å spare på å kjøpe forskjellige deler til baderommet hos oss. Du behøver ikke være bekymret for kvaliteten, for alle delene i serien blir kvalitets sjekket for å sikre at alle møblene lever opp til våre høye kvalitetskrav. Derofr bør du ta en titt på Carla serien hvis.