Athena i Wenge dekor

Leter du etter et unikt og moderne design til baderommet? Vår populære Athena i Wenge dekor-serien passer i ethvert baderom.

{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}
{{product.Title}}

Athena i Wenge dekor

Åssen vil du innrede baderommet ditt? Med Athena badserien i Wenge dekor, er du sikret et lekkert og moderne design i baderommet, som samtidig er kombinert med funksjonalitet. Hos oss finner du de forskjellige delene, som tilsammen utgjør Athena Wenge dekor, som vil pynte i hvert et baderom. Mangler du inspirasjon til innredningen av baderommet ditt, kan du se nærmere på denne flotte serien.

Skill deg ut fra mengden

De fleste menneskene søker etter noe hvitt, når de skal innrede baderommet. Med Athena Wenge Dekor serien får du en flott baderomsserie i mørke, moderne farger, som ikke bare gjør noe fantastisk for abderommet ditt, men også skiller seg ut fra mengden.

Få Athena i Wenge i forskjellige størrelser

Det er naturligvis forskjellig, hvor mye plass man har å gjøre med i baderommet. Derfor fås de forskejllige delene i Athena Wenge dekor naturligvis i forskejllige størrelser. Fx fås bademiljøet i størrelsen 60 og 80 cm, så du kan velge nettopp den, som passer best til baderommet ditt. Slik kan Athena i Wenge serien tilpasses nettopp dine ønsker og behov, så baderommet blir innredet på den best mulige måten.