Maja i hvit høyglans

Her finner du Maja baderomsmøbler i hvit høyglans. Flott, moderne og tidløst design møter funksjonalitet og en rekke praktiske fordeler.

{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

Maja baderomsinnredning i hvit høyglans

Hvit er et populært valg på baderommet, og hvit er også en farge, som passer godt til alle rom. Med et Maja bad oppsett i hvit høyglans får du alle fordelene fra den klassiske hvite fargen i et nytenkt futuristisk og silig deisng. Hvis du vil skille deg ut fra mengden framtidens design i dag, er Maja bademøbler det rette valget for deg.

Gjør noe ut av innredningen på baderommet

Baderommet er et av de stedene, hvor vi bruker aller mest tid. Derfor lønner det seg å gjøre noe ut av innredningen, så det er deilig å oppholde seg der. Med Maja baderomsmøbler serien i hvit høyglans får du ikke bare en serie i flott og tidløst design, men du får også møbler med fokus på funksjonalitet. Maja serien er et godt valg, når du skal innrede det nye baderommet ditt.

Tilbud på Maja baderomsmøbler i hvit høyglans

Vi hos Møbel24.no synes, at alle skal ha muligheten for å få et godt design i baderommet. Derfor setter vi inn imellom baderomsmøbler på tilbud, så du kan gjøre et knall kupp.