Gloria i grafitt grå

Vil du ha et flott, eksklusivt design til en god pris? Da er Gloria serien i grafitt grå helt sikkert noe for deg!

{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}
{{product.Title}}

Gloria baderomsmøbel i grafitt grå

Leter du etter et rustikt uttrykk til baderommet? Da er den flott og funksjonelle Gloria badserien i grafitt grå med garanti noe for deg! Med Glorie serien får du flotte baderomsmøbler i en unikk granitt går, som ikke bare er flott og vil pynte i hvert et baderom, men som også skiller seg ut fra mengden av hvite baderomsmøbler.

Elegant og praktisk design

Det er selvfølgelig viktig at baderomsmøblene er flotte i designet, men det er ikke alt. Funksjonaltieten betyr også mye. Derfor får du med Gloria serien en rekke praktiske fordeler, blandt annet mye oppbevaringsplass i form av skap og skuffer, samt smarte funksjoner som soft-close funksjon på skuffene. Slik vil det være en følelse av eksklusivitet over hele linjen, når du velger å innrede baderommet ditt med deler fra den granit grå Gloria serien.

Gjør en god handel på Gloria i grafitt grå

Hvorfor betale for mye for godt design, når man bare kan la være? Vi har presset prisene i bunn på delene i den grafitt grå Gloria serien, så du kan gjøre en god handel på ny og flott innredning i hjemmet ditt. Er duer av de, som vil ha et lekkert og funksjonelt design til en god pris, er Gloria serien i grafitt grå noe for deg.