Gloria i hvit høyglans

Baderomsmøbler "Gloria" i hvit høyglans utstråler eksklusivitet og luksus. Få et lekkert baderom til en super pris.

{{text.SALE}}
{{product.SalePercentage}}
{{product.Title}}

Gloria baderomsmøbler i hvit høyglans

Med Gloria serien i hvit høyglans får du moderne deisng, som gir deg en følelse av eksklusiviteti baderommet. Vi bruker mye tid på baderommet, og derfor et det viktig, at det er rom, som er fint å oppholde seg i. Med delene fra Glora serien er du ikke bare sikret et flott design, men også funksjonalitet og en rekke praktiske fordeler.

Lekkert design med fokus på funksjonalitet

Med baderomsmøbler er det ikke bare utseendet, som betyr noe. Derfor får du med Gloria serien også en rekke praktiske fordeler som fx ekstra oppbevaringsplass og innbyg LED-lys i speilskapet. Slik sikrer Gloria serien i hvit høyglans, at baderommet ditt er fint å oppholde seg i.

Gjør et kupp med Gloria bademiljø serien i hvit høyglans

Vil du spare penger på eksklusive Gloria badeserien? Vi har presset prisene helt i bunn og setter ofte de forksjellige delene på tilbud, så du får mest mulig for pengene, når du investere i badserien vår. Vi synes, at godt design skal være tilgjengelig for alle. Derfor kan du se nærmere på vår hvite Gloria serie, hvis du skal innrede baderommet eller oppdatere det eksisterende inventaret.