Grete i hvit høyglans

Leter du etter klassisk design til gode priser? Med Grete baderomsmøbler serien i hvit høyglans er du sikret tidløst design og en rekke praktiske fordeler.

{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Grete baderomsmøbler i hvit høyglans

Tidløst, klassisk, praktisk. Det er noen av de ordene man kan bruke til å beskrife Grete bademiljø-serien i hvit høyglans. Her er det nemlig fokus på det klassiske hivte designet, som holder igjennom alle tider. Det betyr også, at Grete bademiljøet er et av de, som passer inn i alle baderom. Derfor kan du se nærmere på nettopp denne serien, hvis du skal innrede baderommet ditt.

Spar penger på Grete baderomsinnredning

Hos Møbel24.no synes vi, at alle skal ha råd til et godt design. Derfor presser vi prisene i bunn på bademiljøene våre, slik at det er veldig rimelige og gode priser. Alle delene er seriene er testet for å sikre at de lever opp til våre strenge kvalitetskrav, så du er sikker på å få ordentlige møbler til baderommet. Hvis du leter etter et solid og klassisk design, til gode priser, er Grete bad oppsett det opplakte valget for deg.

Ekstra oppbevaringsplass i baderommet

Vi har alle sammen prøvd ikke å ha plass nok i baderommet til alle de tingene man gjerne vil ha der. Det kan fx være skjønhetsprodutker, håndkler og lignende. Men med Grete serien er det god mulighet for å skaffe seg ekstra oppbevaringsplass på badet, både i form av skuffer og skap.