Slagbenk

Har du ekstra plass i entreen? Med en slagbenk får du ikke bare et flott møbel, men også en rekke praktiske funksjoner.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Slagbenk

Har du ekstra plass i entreen eller gangen og mangler du inspirasjon til, hva du kan plassere der? Her kan en slagbenk være et godt bud. En benk i entreen er ikke bare et flott og klassisk valg, men det har også mange funksjonalitete. Fx kan det være en fordel å kunne sette seg ned og ta en pause, islr hvis man har for vane å styrte ut og inn av døren. Når man tar på seg skoene, er det også lettere å gjøre, hvis man sitter på en benk. Desuten kan benken også vlre et godt sted å stille baggen sin, når man kommer inn av døren, så man ikke behøver å bukke seg helt ned på gulvet. Sist men ikke minst fås slagbenkene våre med smart oppbevaringsplass til akkurat det, du står og mangler. Slik er det mange fordeler ved å ha en benk i entreen eller gangen, og du kan derfor med fordel se nærmere på vårt store og allsidige utvalg av slagbenker.

Hvordan skal slagbenken se ut?

En slagbenk kan se ut på mange fler måter, som du vil oppdage, når du ser nærmere på utvalget vårt. Fx fås benkene våre i forskjellige størrelser og modeller, og i forskjellige farger. Slik finner du med garanti en benk hos oss, som passer til dig personlige smak og samtidig passer inn i hjemmet. Felles for benkene våre er den faste lave prisen. Hos Møbel24.no synes vi nemlig ikke, at det bør koste en formue å ville innrede hjemmet sitt lekkert og tidløst. 

Benker til billige priser

Vi har hos Møbel24.no full forståelse fo, at du ikke har lyst til å betale en formue for den nye slagbenken din. Derfor er prisene presset helt i bunn, så du får mest mulig for pengene dine, når du velger å handle hos oss. Du behøver ikke være i tvil om kvaliteten av produktene, så vi alltid kan tilby deg et godt kjøp. Grunnen til, at vi kan tilby benkene våre til så rimelige priser, er at vi driver en nettbutikk uten utgifter til salgslokaler, renhold osv. Når du handler hos oss, betaler du kun for slagbenken og ikk enoen skjulte gebyrer. Du kan derfor velge å kjøpe den nye slagbenken hos oss, da kommer vi og leverer den på døren hjemme hos deg.