Flexa Hit seng

Alt i en! Hvorfor kjøpe en seng, et skrivebord og en sofa til barnerommet, når du kan få et møbel, som kan dette hele? Les mer om Flexa Hit sengene her.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}% {{badgeText}}
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Flexa Hit seng

Det er visse ting, som hører seg til et barnerom. Det gjelder fx en seng, et skrivebord og også gjerne en slags kosekrok. Alt dette får du nå samlet i én med en Flexa Hit seng. En Flexa Hit seng er nemlig mye mer end bare en vanliug seng, som du vil oppdage vhis du går på oppdagelse i utvalget vårt av nettopp denne typen senger. Med en Felxa Hit seng får barnet ikke bare et sted å sove, men også et sted å sitte sammen med vennene sine og lage lekser. I stedet for én seng får du nemlig et møbel med både en seng, et skrivebord og en sofa, hvor man kan sitte og kose seg. Hvis du leter etter den absolutt smarteste løsningen på markedet til barnerommet, hvor du utnytter plassen best mulig, er Flexa Hit det helt opplakte valget for deg!

Én seng med masse praktiske funksjoner

Har du et lite soverom, eller bor du i leilighet? I så fall er en ekstra Flexa Hit seng den opplakte muligheten, hvor barnet får alt det skal bruke, uten at det er noe plass som går tapt. Sengen er selvfølgelig også et opplakt valg for deg, som bare ønsker å ha så my plass i barnerommet som mulig. Med en Flexa Hit seng får barnet alt det, det trenger, i form av en kosekrok til kos med vennene, et skrivebord til å gjøre lekser og spilel data på og selvfølgelig en seng å sove i. Hvis du leter etter en løsning, hvor du får alt i ´en, er Flexa Hit sengen altså det rette valget for deg og barnet ditt! Hos oss finner du Flexa Hit sengen i forskjellige utgaver og designs, så du kan finne fram til den nettopp den versionen, som passer best til akkurat hjemmet ditt.

Tilbud på Flexa Hit senger

Hos Møbel24.no er vi av den oppfatning, at smart og lekkert innredning ikke behøver å koste en formue. Derfor kan du være sikker på å gjøre en god handel, når du kjøper møbler til barnerommet hos oss. Vi har et stort utvalg av Flexa Hit senger, som du kan kjøpe til spottpriser. Så hvis du er klare til å ta imot et godt tilbud på en god seng, som kan lidt av hvert, er det utvalget vårt av Flexa Hit senger, som du bør se nærmere på. Uansett om du ikke har så mye plass å gjøre med, eller bare vil "slå to fluer med et slag", kan du finne det opplakte valget i form av en Flexa Hit seng i vårt sortiment.