Chesterfield stol

Lekre Chesterfield stoler i et eksklusivt look finner du hos Møbel24.no. Her får du alltid service i toppklasse og rask levering.
{{amount}}
{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Prices[0].PriceMin | currency_format}}

Elegant Chesterfield stol

En klassisk Chesterifield stol gjør seg bra andre steder enn i et gammelt engelsk bibliotek. Den historiske stoler oser va eleganse, robusthet og engelsk gentlemann-klasse. Hos oss får du naturligvis også disse flotte Chesterfield møblene som passer godt inn i de fleste norske stuene. Slapp av i en behagelig Chesterfield lenestol, som er god å sitte i! En Chesterfield stol kan lett stå alene, men passer naturligvis også med resten av Chesterfield møblene våre, slik som sofa eller sjeselong. Dette gir deg muligheten for å innrede stuen din i samme flotte design.

Gratis levering av Chesterfield lenestoler

Chesterfield stolen er som resten av sortimentet vårt, designet med fokus på komfort og holdbarhet. Materialet er slitsterkt PU kunstskinn, som sikrer deg en god Chesterfield lenestol i mange år. Vi leverer raskt på døren i hele Norge. Det er også mulig for deg å hente møblene dine selv på Skedsmokroset hvis du ønsker dette. Vi vet nemlig, at du vil ha de nye møblene dine rasket mulig, slik at du kan innrede. Sitter du ine med noen spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.